VIANOČNÉ STROMČEKY NOVEJ GENERÁCIE: 3D mäkké ihličie

VIANOČNÉ STROMČEKY NOVEJ GENERÁCIE: 
VIANOČNÉ STROMČEKY Z MÄKKÉHO 3D IHLIČIA

Už každoročne sa snažíme rozširovať našu ponuku o úplne nové limitované edície vianočných stromčekov v aktuálnych trendových tvaroch a v najkvalitnejšom prevedení.  V posledných rokoch sa do popredia dostávajú úplne nové typy umelých vianočných stromčekov vyrábaných z mäkkého 3D ihličia. 

3D ihličie je vyrábané najnovšími technológiami za použitia špeciálnych materiálov a originálnych výrobných postupov. Základný rozdiel medzi vianočnými stromčekmi vyrobenými z klasického umelého ihličia a mäkkého 3D ihličia je v použitom materiáli a spôsobe jeho spracovania.

Vianočné stromčeky vyrobené z klasického umelého ihličia sú vyrobené z PVC fólií, ktoré sú nastrihávané do požadovaných tvarov, hrúbok, hustôt a dĺžok. PVC fólie používané pri výrobe PVC stromčekov môžu byť toxické alebo netoxické. Všetky naše stromčeky majú certifikát o použití výhradne netoxických materiálov podľa najnáročnejších požiadaviek EÚ.  Práve vďaka používaniu kvalitných materiálov sú všetky naše stromčeky nehorľavé a pri prípadnom styku s ohňom nehoria, ale tlejú a zmrštia sa. 

klasickeihlicie.jpg
obr.1.: klasické umelé ihličie 

Vianočné stromčeky vyrobené z mäkkého 3D ihličia majú navyše časť vetvičiek vyrobených z kvalitných PE materiálov, ktoré sa už priamo "odlievajú" ako hotové vetvičkové diely. Toto ihličie verne kopíruje reálny tvar a hustotu konárov a vetvičiek. Základný rozdiel medzi PE materiálmi a PVC materiálmi je nehorľavosť a recyklovateľnosť PE materiálov. Zatiaľ čo PVC materiály sú recyklovateľné zhruba po 50 rokoch, PE materiály sa rozkladajú do 10 rokov.
Kvalitné PE stromčeky sú zároveň aj nehorľavé, nakoľko až 15% celého stromčeka tvoria nehorľavé materiály. 

3dihlicie.png
obr.2.: umelé 3D ihličie


Na väčšine našich 3D mäkkých vianočných stromčekoch sa kombinuje klasické ihličie s mäkkým 3D ihličím. V stredovej časti stromčekov, pri konzole, sa nachádza klasické ihličie a to kvôli hustote stromčeka, ktorú je možné dosiahnuť len za pomoci tohto klasického ihličia. Na koncoch konárov sú umiestnené vetvičky z 3D mäkkého ihličia, ktoré stromčekom dodávajú realistický vzhľad a mäkkosť pri dotyku. Jednotlivé typy vianočných stromčekov z 3D mäkkého ihličia sa odlišujú už len pomerom medzi klasickým a mäkkým 3D ihličím, tvarom vetvičiek a konárikov a hustote ich prevedenia.

CAROLINA_HEMLOCK__P.E.TREE_s.jpg
obr.3.: vianočný stromček HEMLOCK z umelého 3D ihličia

Vianočné stromčeky novej generácie sú celosvetovou novinkou a sme radi , že práve tie najkrajšie Vám môžeme priniesť práve my. 


Naspäť
Rýchly telefónny kontakt:
(421) 55 677 19 36