NÁBYTOK SOBA

SOBA - NÁBYTOK S VLASTNOU IDENTITOU

SOBA nábytok je značkový nábytok, ktorý je ručne vyrábaný za použitia čisto prírodných materiálov a to dreva, ratanu a vodného hyacintu. Každý kus je vyrábaný osobitne na zákazku, čím sa stáva jedinečným a hodnotným originálom. Jeho výraznou prednosťou je použitie dreveného masívu, ako základu konštrukcie nábytku, v kombinácii s veľmi hrubým a pevným hyacintovým výpletom.
Hodiny precíznej ručnej práce, dôkladné prepracovanie až do posledného detailu, dôraz na trvácnosť a kvalitu použitých materiálov, všestranná kontrola kvality a profesionálny tím dizajnérov radia tento značkový nábytok medzi to najlepšie v segmente exotického nábytku.

soba08.jpg

Nezanedbateľným prvkom je aj originalita a vysoká funkčnosť jednotlivých nábytkových dielov,  ich nadčasové prevedenie, všestranné použitie a nevtieravá elegancia.  Nové kolekcie nábytku sú každoročne prezentované na medzinárodných výstavách, kde si pravidelne získavajú  ocenenia na úrovni odbornej verejnosti  a to v podobe rôznych dizajnérskych ocenení.  Vysoko kvalifikovaný tím tvorí originál, ktorý ostatní už len nasledujú a kopírujú.

soba07.jpg

Každoročne prezentujeme nový katalóg nábytku, kde nájdete najnovšie sedacie súpravy, postele, stoličky, stoly, konferenčné stolíky, lampy, paravány a ostatné doplnky. Kolekcie určené na zariaďovanie hotelov, špeciálne "lounge" barové a kaviarenské sety,  ponúkajú možnosť vytvorenia osobitého štýlu v každom priestore.

Nábytok SOBA je nábytok s jedinečnou identitou, ktorý ponúka nielen inšpiráciu, ale i možnosť zachovať si originálny dizajn vo všetkých interiéroch.

Hotel_Page_21.jpg

Naspäť
Rýchly telefónny kontakt:
(421) 55 677 19 36