LETO V ZÁHRADE

Leto v záhrade je úžasné a poskytuje veľa možností na zmysluplné trávenie voľného času, ktoré si určite zamilujete. Máme pre vás pár skvelých tipov ako si užiť teplé dni na záhrade :

JEDLO SERVÍRUJTE V EXTERIÉRI
Teplé letné večery sú ako stvorené k oddychu pod holým nebom. Obed alebo večeru servírujte na terase alebo v záhrade. Poprenášajte drobný nábytok, vankúše, deky a ostatné doplnky a uvidíte, že príroda sa postará o super atmosféru. K popíjaniu si pripravte domácu limonádu z byliniek a sezónneho ovocia, ktoré môžete podávať aj ako dezert so zmrzlinou. Mňam!

OKÚPTE SA, OPAĽUJTE A POHOJDAJTE
Deťom urobíte radosť aj nafukovacím bazénom s trochou vody v ktorej sa vybláznia a užijú si letné dni naplno. Slnečné lúče si môžete užiť posedením na lavičkách, kreslách alebo polehovaním na deke rozloženej v tráve. Pre milovníkov pohody sú ako stvorené hojdačky na lenivé hojdanie v tieni stromov. K odpočinku si vezmite knihu, časopis, alebo len pozorujte oblaky na oblohe a nechajte sa ukolísať jemným vetríkom. Čarovné, nemyslíte?!

VYTVORTE SI VLASTNÉ KVETINOVÉ KRÁĽOVSTVO
Ak ste vášnivým záhradkárom a milujete kvetiny, môžete čas využiť aj na zveľaďovanie záhradky a terasy. Premeňte ich na kvetinové kráľovstvo, ktoré bude stredobodom pozornosti na celej záhrade. Využiť môžete rôzne kvety, rastlinky a bylinky, ktoré môžete navyše využiť aj počas posedenia s rodinou či priateľmi. A nezabudnite, najviac radosti z rozkvitnutej záhrady budete mať práve Vy.

POZORUJTE NOČNÚ OBLOHU
Na záhrade si rozložte deku, vankúše, deky, sviečky, prichystajte si čaj alebo limonádu a pozorujte nočnú oblohu. A popri tom si rozprávajte príbehy o hviezdach, zážitky bežných dní a uvidíte, že na takéto leto budete ešte dlho spomínať.

soba8.jpg

 

Naspäť
Rýchly telefónny kontakt:
(421) 55 677 19 36